(Party)catering

Feesten, (kinder)verjaardagen, bruiloften, uitvaarten, jubilea, recepties, buurtbarbecues… Stuk voor stuk evenementen die u ongetwijfeld wel eens zelf heeft georganiseerd. Ervaren gastvrouwen en gastheren weten dat ze meestal pas echt genieten van hun eigen 'party' als de verzorging van hun gasten ook in goede handen is.

De Gasterije biedt u die zekerheid, van begin tot eind. Niet alleen leveren we een zeer ruim assortiment gevarieerde borrelhapjes, verrukkelijke salades, soepen, desserts en warme gerechten voor uw koud- en/of warm buffet, we verzorgen ook de complete op- en afbouw, de bediening, de apparatuur, het servies en de afwas, en uiteraard een gezellige en uitnodigende presentatie!

Wat dacht u van een cupcakebuffet voor de verjaardag van uw dochter? Een volledig verzorgde barbecue op de jaarlijkse familiereünie? Gezellig gourmetten of fonduen met de Kerst? De Gasterije denkt graag met u mee over een passende invulling en verzorgt de innerlijke mens met alle soorten van genoegen!